Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,05 Ft
Euró
381,15 Ft
Font
444,65 Ft
Bitcoin
43,352 $

Messi apja tagad, nincs megállapodás Szaúd-Arábiában

Jorge Messi, Lionel Messi édesapja és ügynöke tagadta azokat az értesüléseket, miszerint megállapodott volna arról, hogy jelenlegi PSG-s szerződése lejártával a sztárjátékos Szaúd-Arábiába igazolna.

Párizs, 2023. február 14. Lionel Messi, a Paris Saint-Germain (b) és Matthijs de Ligt, a Bayern München játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének elsõ, Paris Saint-Germain-Bayern München mérkõzésén Párizsban 2023. február 14-én. MTI/EPA/Teresa Suarez
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

Az idősebbik Messi keddi közleményét idézte az ESPN: „Semmilyen klubbal nincs semmilyen megegyezés jövőre. A döntés nem lesz meghozva azelőtt, hogy Lionel befejezi a jelenlegi szezont a PSG-vel. Amint vége a szezonnak, az lesz a pillanat a dolgok kielemzésére és a döntés meghozatalára.”

„Mindig vannak pletykák, sokan Lionel nevét felhasználva akarnak hírnévhez jutni, de igazság csak egy van és mindenkit biztosíthatok, hogy semmiről nem állapodtunk meg senkivel. Sem szóban, sem írásban, és ez így is lesz a szezon végéig.” Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

„Tiszteletlenség a többi médiummal szemben, amikor valaki szándékosan mindenféle bizonyíték nélkül megtéveszt másokat, a rosszindulatú pletykákat a saját érdekeiket nézve hírekké alakítva. Kíváncsi vagyok, miért nem járnak utána az információiknak. Nem akarják, hogy az igazság tönkretegye az állítólagos híreiket.”

A 35 éves Messi szerződése június végén jár le és több lap úgy tudja, az év végén elhagyja Párizst, de hogy hova megy, azt még nem tudni. A Szaúd-Arábiába igazolás nincs kizárva, az ESPN úgy tudja, Cristiano Ronaldo csapatának, az Al-Nassrnak a városi riválisához, az Al-Hilalhoz igazolhat.

Érdeklődik még iránta azonban több amerikai klub és volt csapata, a Barcelona is, akiknek azonban néhány pénzügyi problémát kellene áthidalnia, mielőtt le tudja igazolni az argentin válogatottat. A Barca már beadta a LaLigának azon tervét, ami révén csökkentik a játékosoknak adott béreket.

Messi közben ismét edzésbe állt a PSG-nél. akik egy hete függesztették fel két hétre, amiért edzés helyett Szaúd-Arábiába utazott. Ezzel kihagyta a múlt heti győzelmet a Troyes ellen, de a közösségi médiában közzétett bocsánatkérő közleményét követően a csapat csökkentett büntetésén, így szombaton már játszhat az Ajaccio ellen.

A Bajnokok Ligájából a PSG-t a Bayern München ejtette ki a nyolcaddöntőben, a francia bajnokságban azonban a fővárosi klub hatpontos előnyt élvez négy fordulóval a vége előtt.