Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
466,49 Ft
Bitcoin
57,751 $

Lionel Messi még a padelt is komolyan veszi, jókat nevetett Suarezzel (videó)

Nem lehet azt mondani, hogy Messi ne vette volna komolyan a padelt, amit a videóban is látni fogunk.

...svg content...Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Messi olyan ajánlatot kapott a szaúdiaktól, hogy azon talán még ő is elgondolkozott. Akkora pénzt kínáltak számára, mint azelőtt soha senki nem keresett a Földön sportolóként. Az összeg még Ronaldo fizetését is túlszárnyalja, ráadásul királyként élhetett volna a Közel-Keleten.

Ő azonban kitartott az eredeti terve mellett, és az USA-ba szerződött. Úgy volt vele, így is van már elég pénze, a Miami sem fizet rosszul, és a személyes támogatói ugyancsak súlyos összegeket utalnak át a számlájára. Számára az amerikai életérzés többet ér a pénznél, és régi vágya teljesült azzal, hogy az MLS-ben játszhat. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Gyakran jár bulizni a barátaival, és Miami messze híres a klubjairól, az éjszakai életéről. A gyerekek is szeretnek az államokban lenni, egészen más, mint Párizs volt, ami nagyon nem működött a családnak. Itt viszont adottak azok a lehetőségek, amiktől jól érzik magukat, nem panaszkodhatnak.

A padel egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ami olyan mint egy mini tenisz, csak más szabályokkal. Messi és Suarez játszottak egy kicsit, amit az argentin rendkívül komolyan vett, de közben sokat nevettek, mint azt a videón látni.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.