Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,98 Ft
Euró
386,47 Ft
Font
451,20 Ft
Bitcoin
51,818 $

Lionel Messi Hongkongba utazik az Inter Miamival

Messi és az Inter Miami a hongkongi First Division liga legjobb játékosaiból álló csapattal csap majd össze.

Fotó: MTI/EPA/Mohamed Badra
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ESPN értesülései szerint az Inter Miami csütörtökön hozta nyilvánosságra a február 4-i mérkőzés terveit első nemzetközi túrájának keretében, mely a 2024-es Major League Soccer-kampányt megelőző előszezon része.

A közleményből kiderült, hogy az argentin klasszis és csapata, az Inter Miami a hongkongi First Division liga legjobb játékosaiból álló csapattal csap össze. David Beckham, az Inter Miami társtulajdonosa úgy fogalmazott a kiruccanás kapcsán: Soron kívül Egyre többen választják az átalányadózást a kata helyett

„Hongkong egy gyönyörű város, nagyszerű sportkörülményekkel. Pályafutásom során sok időt töltöttem Ázsiában, és nagyon örülök, hogy lehetőség nyílt arra, hogy az Inter Miami ebben a fantasztikus városban játssza első nemzetközi mérkőzését.”

Már azt is tudni, hogy a mérkőzésnek a 40 ezer férőhelyes hongkongi stadion ad otthont. Mint ismert, arról már korábban beszámolt a klub, hogy január 19-én El Salvadorban játszik. Eredetileg már a múlt hónapban is játszottak volna Kínában, ám a kétmeccses utazás tervei meghiúsultak.