Messi megtalálta álomotthonát Franciaországban

Fotó: Instagram/Lionel Messi
not image

Kornis Vivien

2021. szeptember 24. - 07:19

Messi és családja egy neuilly-sur-seine-i villába szeretett bele.

Nem volt egyszerű dolga Lionel Messinek és családjának, amikor a legendás csatár a Barcelonától elbúcsúzva leigazolt a Paris Saint-Germain csapatához, és átköltöztek a francia fővárosba. 

A Messi család mostanáig abban a hotelban élt, – a Royal Monceu-ban – , ahova megérkezésükkor beköltöztek, ám az RMC Sport információi szerint végre rátaláltak álomotthonukra a  francia ingatlanpiacon, sőt, már alá is írták bérleti szerződésüket.

A lap értesülései szerint új otthonuk Neuilly-sur-Seine városában van, mely Párizs nyugati elővárosa. Messiék nem tévedhettek nagyot, hiszen a PSG több játékosa is ezt a települést választotta. 

A két emelettel, 300 négyzetméterrel, négy hálószobával és egy kis kerttel rendelkező rendelkező házért az argentin válogatott labdarúgó és családja kevesebb mint 20 ezer eurót fizet havonta. 

Eredeti elképzeléseik szerint fontos szempont volt, hogy a család következő otthonában beltéri medence is legyen, ám erről úgy tűnik, lemondtak, hiszen a villa nem rendelkezik ilyesmivel. 

A Messi-gyerekeket már beiratták egy jó hírű nemzetközi iskolába, és a hírek szerint a biztonsági szolgálatot is felállították az új otthon körül.