Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Sportszerű gesztus Messitől: leállította az ellenfelet gyalázó csapattársat

A 138-adszor válogatott argentin Lionel Messi (k), miután gólt rúgott a Copa America dél-amerikai labdarúgó-bajnokság csoportkörében játszott Argentína-Bolívia mérkőzésen a brazíliai Cuiabában 2021. június 28-án. MTI/AP/Bruna Prado
not image

Kolláth Benjámin

2021. július 17. - 06:08

Az argentin legenda, Lionel Messi hatalmas sportszerűségről tett tanúbizonyságot a Copa america múlt heti, Argentina győzelmével záruló döntőjét követően.

A 2014-es VB-t és három Copa Americát is a döntőben elbukó Lionel Messi nem tudta elrejteni érzelmeit, miután múlt vasárnap hajnalban a bíró lefújta a mérkőzést a Maracana Stadionban.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

A 34 éves játékos történelmi győzelem részese volt, de még így is volt ideje arra, hogy megvigasztalja egykori barcelonai csapattársát, Neymart a meccset követően.

A Planet Football szúrta azonban ki egy Twitterre feltöltött videóban, hogy az ünneplés közepette az Atletico Madridba tartó Rodrigo De Paul, aki a gólpasszt adta Angel Di Maria győztes góljánál, egy, a brazilokat gúnyoló dalt akart elkezdeni énekeltetni a többiekkel.

Látható, ahogy az elején még Messi – aki azért a Kolumbiai elleni elődöntő tizenegyespárbajánál ellőtt egy hasonlót – még együtt kántál a többiekkel, de gyorsan lehervad a mosoly az arcáról és jelzi csapattársának, hogy vegyen vissza.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.