Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Lilu fenékformájára még a nők is felkapták a fejüket

Fotó: Instagram/Lilu
not image

Hujber Dávid

2022. július 23. - 17:23

Semmi oka nincs a panaszra, továbbra is pazar formában van a híres műsorvezetőnő, aki sokat is tesz azért, hogy ez így legyen.

Lilu nevét még a fiatalabb generáció is jól ismerheti, és voltak idők, amikor napi szinten jelentek meg róla cikkek. Manapság is népszerű, de ez már egy teljesen más korszak és világ, amiben most élünk, mint akkor.

Soron kívül Az amerikai nagykövetség felszólította az állampolgárait: azonnal hagyják el Oroszországot 

A rendkívül tapasztalt műsorvezető igen korán kezdte a szakmát, már a 90-es évek végén voltak műsorai, majd szép lassan elért arra a szintre, amiről a többség csak álmodozhat. Az sem lehetett kérdés, hogy előbb-utóbb le fog csapni rá az egyik kereskedelmi csatorna.

Így is lett, az RTL Klubhoz igazolt, ahol számtalan műsorban szerepelt, több alkalommal is ő volt a Való Világ széria háziasszonya. Sok mindent megélt ebben az időszakban, és egy ideje édesanyának is mondhatja magát.

Nagyon telik az idő, hiszen a nagyobbik kisfia már nem olyan kicsi, 2009-ben látta meg a napvilágot, míg Félix 10 évvel később. Lilu nagyon odafigyel magánéletének védelmére, de ez nem jelenti azt, hogy elzárkózna a közösségi médiától.

Félelmetes: majdnem rátámadt egy medve Shane Tusup-ra Tusnádon (videó)

A 46 éves sztár most vizes körülmények között mutatta meg a formáját, amire sokan irigykednek. A kommentelők is hamar kiszúrták a látványos fenékformát, ami megint csak bizonyítja, bőven 40 felett is lehet egy nő rendkívül fitt, két gyermek mellett is.