Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

Lilu fenékformájára még a nők is felkapták a fejüket

Semmi oka nincs a panaszra, továbbra is pazar formában van a híres műsorvezetőnő, aki sokat is tesz azért, hogy ez így legyen.

...svg content...Fotó: Instagram/Lilu
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lilu nevét még a fiatalabb generáció is jól ismerheti, és voltak idők, amikor napi szinten jelentek meg róla cikkek. Manapság is népszerű, de ez már egy teljesen más korszak és világ, amiben most élünk, mint akkor.

A rendkívül tapasztalt műsorvezető igen korán kezdte a szakmát, már a 90-es évek végén voltak műsorai, majd szép lassan elért arra a szintre, amiről a többség csak álmodozhat. Az sem lehetett kérdés, hogy előbb-utóbb le fog csapni rá az egyik kereskedelmi csatorna. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Így is lett, az RTL Klubhoz igazolt, ahol számtalan műsorban szerepelt, több alkalommal is ő volt a Való Világ széria háziasszonya. Sok mindent megélt ebben az időszakban, és egy ideje édesanyának is mondhatja magát.

Nagyon telik az idő, hiszen a nagyobbik kisfia már nem olyan kicsi, 2009-ben látta meg a napvilágot, míg Félix 10 évvel később. Lilu nagyon odafigyel magánéletének védelmére, de ez nem jelenti azt, hogy elzárkózna a közösségi médiától.

Félelmetes: majdnem rátámadt egy medve Shane Tusup-ra Tusnádon (videó)

A 46 éves sztár most vizes körülmények között mutatta meg a formáját, amire sokan irigykednek. A kommentelők is hamar kiszúrták a látványos fenékformát, ami megint csak bizonyítja, bőven 40 felett is lehet egy nő rendkívül fitt, két gyermek mellett is.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.