Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Lilu az építő kritikáról: szerintem egy marhaság

Mint fogalmazott, erre mindig azt szokta mondani, hogy „ha nem kérdeztelek, ne mondd el, hogy rosszul nézek ki”.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Lilu a Joy magazinnak adott interjúja során egyebek mellett a karrierjéről, az anyaságról, az idő múlásáról, valamint arról is szót ejtett, hogyan látja a világot manapság. De azt is kifejtette, mit gondol az építő kritika jelenségéről. Őszintén elmondta: szerinte a másoktól érkező kritikának akkor van létjogosultsága, ha az ember kéri a másik személy véleményét.

Ám ha valaki kérés nélkül negatívan értékel, az szimpla bántás. „Ez az építő kritika szerintem egy marhaság. Erre mindig azt szoktam mondani, hogy ha nem kérdeztelek, ne mondd el, hogy rosszul nézek ki. Akkor maximum azt mondd el, hogy jól nézek ki, vagy mi az, ami tetszik rajtam” – fogalmazott a Joy YouTube-ra feltöltött videós interjújában, amit a 24.hu szemlézett. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Ezt követőan a műsorvezető azt is hozzátette: „Nem is az kell, hogy én jól nézzek ki, hanem mi az, amit szépnek látsz, vagy mi az, ami neked tetszik. Mert az hozzátesz a napomhoz, az életemhez. Az, hogy valaki odajön és elmondja, hogy béna a hajam, híztam, rossz a ruhám, kérdés nélkül, az szerintem nem tud építő kritika lenni, csak bántás”.

„Ehhez meg egyszerűen nincsen jogunk, hogy bántsuk egymást” – jelentette ki. Majd amikor arról kérdezték, hogy áll ahhoz, hogy smink nélkül mutatkozzon, azt felelte: „Én teljesen jól, nekem teljesen komfortos smink nélkül létezni. Tehát nekem ezzel egyáltalán nincsen gondom”.

Szerinte az, hogy valaki csak sminkben akar nyilvánosság elé lépni, nem azon múlik, hogy az illető mennyire van jóban magával, mennyire fiatal, vagy mennyire szép a bőre. Hanem azon, hogy egyszerűen így érzi jól magát. „Ez egy attitűd egy nőnek, ami időszakosan változhat is. (…) Ez a smink-dolog mindig belül történik” – vélekedett Lilu.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.