Dollár
395,18 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
473,64 Ft
Bitcoin
16,831 $

Lezuhant egy orosz tűzoltó repülőgép Törökországban, mindenki életét vesztette a fedélzeten (videó)

Fotó: Pixabay
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 14. - 15:42

Újabb tragédia történt, ezúttal Törökországban, ahol egy Beriev Be-200 eddig tisztázatlan körülmények között lezuhant, és mindenki életét vesztette, aki a fedélzeten tartózkodott.

Újabb tragédia történt, ezúttal Törökországban, ahol egy Beriev Be-200 típusú kétéltű repülőgép eddig tisztázatlan körülmények között lezuhant, és mindenki életét vesztette a fedélzeten tartózkodók közül.

Az RT beszámolója szerint hegynek csapódott az orosz gép, miközben az erdőtűz oltásában segédkezett Törökországban. A fedélzeten tartózkodók közül senki sem élte túl a becsapódást, az orosz pilóták és a török tisztviselők is életüket vesztették.

Kobra végzett egy autó sofőrjével és utasaival Egyiptomban

A tűzoltógép szombaton zuhant le, csapódott neki a hegynek Törökország déli részén, Marash régióban. Az orosz védelmi minisztérium tájékoztatása szerint a gép fedélzetén összesen öt orosz katona és három török tisztviselő tartózkodott.

Több videó is napvilágot látott a baleset helyszínéről, az egyiken például azt látni, ahogy a repülőgép rendkívül alacsonyan repül a hegyek felett, majd eltűnik az egyik hegycsúcs mögött, és pillanatokkal később füstfelhő jelenik meg az égen.

A baleset lehetséges okairól egyelőre nem érkezett információ, de azt már tudni, hogy az orosz hadsereg azonnal egy nyomozócsoportot küldött Törökországba, hogy megvizsgálják a helyszínt, ahol a tragédia történt.

Oroszország az elsők között reagált, hogy segítsen Törökországnak az elmúlt hetekben kialakult tűzvészben, ami miatt több, az erre a célra kialakított repülőgépet küldött az országba.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.