Clouds
21 Budapest
Dollár
344,43 Ft
Euró
369,39 Ft
Font
428,66 Ft
Bitcoin
25,796 $

Hatalmasat mentett Lewis Hamilton az Ausztrál Nagydíj első szabadedzésén (videó)

Fotó: EPA/JAMES ROSS
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lewis Hamilton sem unatkozott a 2023-as F1-es Ausztrál Nagydíjon, még egy nagy mentést is prezentált.

Lewis Hamilton jó hangulatban készült a melbourne-i hétvégére, ami mindig az egyik legjobb hangulatú a szezonban. A koronavírus idején sajnálatos módon mellőznünk kellett ezt, de ez már a múlt.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Egyre inkább magunk mögött hagytuk a covid-válságot, és jó hír, hogy a Forma-1 talpon maradt. Nem volt szükség arra, hogy bármelyik szezon is elmaradjon, és a mezőny jelenleg Ausztráliában versenyez.

Az első két szabadedzést már abszolválta is az F1-es mezőny, akik korán kezdték a munkát. Max Verstappen hamar bekezdett, semmit nem bízott a véletlenre, és ugyan Lewis Hamilton próbált tapadni az FP1-en, távol volt.

A Mercedes még mindig nem tudja felvenni a versenyt a Red Bullal, ahogyan a Ferrari és az Aston Martin sem. Ez pedig azt vetítheti előre, hogy a „bikák” igen hamar eldönthetik a kérdést, aminek sokan nem örülnének.

Meglátjuk, hogy mit hoz a következő időszak, de ettől még lehetnek jó versenyeink. Nem panaszkodhattunk a közel-keleti nyitányok után, és Ausztráliában is volt pár látványosabb jelenet pénteken, például Hamilton nagy mentése.