Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Fotókon Lewis Hamilton extra megjelenése Silverstone-ból

A videó után fotókat is láthatunk Lewis Hamilton csütörtöki megjelenéséről, amivel felhívta magára a figyelmet.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTIAN BRUNA
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fogalmazzunk úgy, zajlanak az események a Forma-1-ben, a háttérben már forgatják az új királykategóriás filmet. Időközben kiadták az első hivatalos fotót az Apple mozifilmjéről, ami hatalmas durranásnak ígérkezik.

Ezúttal nem a távoli múltba fogunk visszautazni, hanem a jelenkorban élhetjük át a vászonra vitt izgalmakat. Rengeteg a lehetőség a filmben, ráadásul giganevek dolgoznak a projekten, csak várjuk kivárni az első trailer-t és a premiert. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Lewis Hamilton még mindig tagja a mezőnynek, aki nemcsak a világbajnoki címeiről, valamint a rekordjairól ismert. Imádja a divatot, és rendre feltűnő szetteket választ, amikkel néhol megosztja a közönség véleményét.

Hamilton mindig nagyon laza

Sokat hallgat zenét, az Osztrák Nagydíjon is zenehallgatással hangolt a futamra, ami végül nem úgy sikerült számára, mint szerette volna. Most azonban hazai pályán bizonyíthat a Mercedesszel, és akár meglepetést okozhatnak.

Lewis számára rendkívül fontos az önazonosság, és az, hogy megmutassa, milyen energiák rejlenek benne. Ez sokszor kivetül az öltözködési stílusára, szeret elrugaszkodni a valóságtól, és valami mást mutatni.

Most is így tett, a csütörtöki sajtónapra viszont nem egyedül, hanem a kutyájával, Roscoe-val futott be. Ezeken a hétvégéken általában ott van vele, viszont már csak kevés futamon látni a buldogot.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.