Dollár
428,62 Ft
Euró
421,03 Ft
Font
477,52 Ft
Bitcoin
19,378 $

Ismét címlapra került Lewis Hamilton (fotók)

Fotó: A második helyezett Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője ünnepel csapatának tagjaival a Forma-1-es Magyar Nagydíjon a mogyoródi Hungaroringen 2022. július 31-én. MTI/Balogh Zoltán
not image

Takács Petra

2022. augusztus 9. - 14:59

Az F1-es világbajnok rekorder különleges címlapot kapott a világ egyik legnevesebb lapjánál, amire nagyon büszke.

Lewis Hamilton volt az első F1-es pilóta, aki nagyon ráfeküdt a közösségi médiás tartalmak gyártására, és sorra regisztrált a különböző platformokra. Eleinte rendkívül aktív volt, sok mindent megmutatott az életéből, de rengeteg támadást is kapott emiatt.

Soron kívül Orbán: jön a gyármentőprogram és már dolgoznak a munkahelyvédelmi akcióterven

Volt egy pont, ahol betelhetett nála a pohár, és erősen visszavett ezekből a tartalmakból. Sok rajongó sajnálta ezt, mert Hamilton valóban extra tartalmakat osztott meg, méghozzá nem egyszer napi rendszerességgel.

Az Instagram oldala azóta közel 29,5 milliós követőszámra duzzadt, ami nem semmi. Önmagáért beszélnek ezek a számok, és természetesen anyagi szempontból sem mellékes, hány követője van egy sztárnak.

Kiderült, milyen munkát végez a börtönben Aurelio, akivel nem kivételeznek

A Mercedes rekordere nem kevés divattal kapcsolatos tartalmakat oszt meg, hiszen ez megint egy olyan terület az életében, amit szeret. Fontosnak tartja, mert ki tud teljesedni benne, és már nem egy kollekciót tervezett.

Lapozó: 1 2