Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Kiderült, milyen munkát végez a börtönben Aurelio, akivel nem kivételeznek

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. augusztus 8. - 06:37

A Való Világ egyik legismertebb szereplője, aki jelenleg börtönbüntetését tölti az igazságszolgáltatás egyik intézményében, fontos feladatot kapott.

Mióta Aurelio bevonult a börtönbe, nagyon keveset tudni róla, ami a körülményeket tekintve érhető. Voltak pletykák vele kapcsolatban, amik végül nem kerültek megerősítésre, de sokan kíváncsiak arra, hogy mi történik a fiatal sztárral a börtön falai mögött.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Több mint három évet kapott a korábbi ügyeiért a Való Világ szereplője, és a pletykákat követően most dr. Galgóczi Zoltán, a sztár ügyvédje tisztázta a dolgokat. Arra is fény derült, hogy milyen munkát lát el a börtönben, mely neki is segíthet.

„Az eltelt közel hat hónapban Aurelio tökéletesen beilleszkedett a büntetés-végrehajtás rendszerébe.” – olvasható a Blikk cikkében. „A kapcsolatai mind az intézményrendszerrel, mind pedig a rabtársakkal abszolút rendezettek.” – folytatta az ismert ügyvéd, aki azt is tisztázta, nem kivételeznek a hírességgel.

Aurelio elégedett a körülményeivel, és külön örömére szolgál, hogy munkát kapott, ami miatt hasznosnak érezheti magát, így az idő is jobban, könnyebben telhet számára. Az ügyvéd elárulta, hogy oktatással kapcsolatos szemléltető eszközöket rak össze Aurelio, miközben továbbra is fitten tartja magát, sokat olvas, illetve folytatja könyvének megírását.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.