Clouds
21 Budapest
Dollár
344,58 Ft
Euró
369,10 Ft
Font
428,42 Ft
Bitcoin
25,676 $

Levi’s: mostantól virtuális modelleket fognak használni a reklámjaikhoz

Fotó: Unsplash
Észak-Amerika
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A vállalat elmondása szerint ez a változtatás szükséges ahhoz, hogy fenntartható módon reklámozhassák a termékeiket, de más céljuk is van.

A Levi’s mostantól mesterséges intelligencia által generált modelleket fog használni a ruháinak bemutatására, s ez nem sokkal azután derült ki, hogy elterjedt a hír, a cég összefogott egy digitális divatstúdióval, amely személyre szabott, MI-generált modelleket készít számukra.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Az Index beszámolója alapján a farmeróriás azt tervezi, még az idei évben teszteket fognak végezni az új technológiával, hogy MI-modellekkel egészítsék ki a valódi modellállományukat, de ennek állítólag megvan az oka.

A vállalat elmondása szerint ez a változtatás szükséges ahhoz, hogy fenntartható módon reklámozhassák a termékeiket, illetve növeljék a weboldalukon megjelenített testtípusok számának sokszínűségét.

A holland digitális stúdió, a Lalaland.ai fejlett mesterséges intelligenciát használ, hogy a divatmárkák hiperrealisztikus modelleket hozhassanak létre minden testtípus, kor, méret és bőrtónus szerint. Ezáltal felmerül a kérdés, ha sikeresen zárul a kampányuk, az milyen hatással lesz a divatiparra nézve.