Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Kikapott a Bayern München a Leverkusentől a nagy rangadón a Bundesligában

Könnyen lehet, hogy ez később a München bajnoki címébe fog kerülni, míg Xabi Alonso német bajnokként távozhat a Liverpoolhoz.

Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Erősen borítékolható, hogy Xabi Alonso lehet a Liverpool új menedzsere a távozó Jürgen Klopp helyén. Nagyon jól ismeri a klubot, éveken át volt klasszisa a csapatnak, igazi kedvenccé vált ebben az időszakban, és noha fiatal az edzők között, maximálisan bizonyítja, hogy készen áll a következő szint meglépésére.

Egyre több hír kering arról, hogy Alonso lehet a befutó, aki a Leverkusent vezetheti bajnoki címig, legalábbis egyelőre nagyon úgy fest. A nagy rangadó előtt minimális volt a differencia a Leverkusen és a Bayern München között, ami most már 5 pontra duzzadt. Mindez nem hangzik soknak, de ha megnézzük azt, hogy a Leverkusen milyen formában van, lehetséges, hogy minden eldőlt ezzel. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Továbbra is veretlenül áll az élen a Leverkusen, míg a Bayern már három vereséget is szenvedett. Alonso egyre közelebb jár ahhoz, hogy történelmet írjon a németekkel, és ehhez most egy újabb fontos lépést tett meg a müncheniek legyőzésével. Stanisic már a 18. percben vezetéshez juttatta a hazaiakat, amivel olyannyira nem tudott mit kezdeni a Bayern, hogy az 50. perc kétgólosra nőtt a hátrányuk Grimaldónak köszönhetően. A hosszabbításban is betalált a Leverkusen Frimpong révén, így 3-0-ra nyertek, amiről még sokat fognak beszélni.

A Bayernnek maga mögé nemigazán kell tekintenie, még úgy sem, hogy a Stuttgart nem játszotta le a 21. mérkőzését, mert 10 pont közöttük a különbség. Kérdés, a Bayern vezetősége mit szólna ahhoz, ha Tuchel elveszítené a címet, akit többek között a Barcelonával is szóba hoztak, amire a müncheniek kissé be is pöccentek.

A Meta masszív tartalomkontrollal veszi fel a harcot a félretájékoztatással

Mivel vészesen közelednek az európai parlamenti választások, a Facebook anyavállalata komoly erőfeszítéseket tesz a félretájékoztatás elleni küzdelemre.