Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,76 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
62,554 $

Lesznek változások Koszovó ellen, de nem tervez „ész nélküli kísérletezgetést” Rossi

Törökország legyőzése után Koszovót fogadja a magyar válogatott a Puskás Arénában.

MTI/Illyés Tibor
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Kedden ismét pályára lép Magyarország labdarúgó-válogatottja, ezúttal Koszovó lesz Marco Rossi csapatának ellenfele. A szövetségi kapitány bár tervez változásokat, az Eb-re való felkészülés miatt ezek csak kisebb mértékűek lesznek. Kapusfronton ugyanakkor biztosnak tűnik a csere, így Dibusz Dénes állhat a kapuban.

„Egy néhai nagy olasz edzőt, Franco Scogliót idézném. A válogatott terén nincsenek marháskodásból elkövetett kísérletezgetések. Összetartásról összetartásra fejlődünk. Olyan változások lesznek, melyek a felkészülést szolgálják az Európa-bajnokságra” – mondta Marco Rossi a Koszovó elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Az olasz szakvezető korábban már megerősítette, hogy a márciusi felkészülési mérkőzéseken a másfél év kihagyás után a válogatotthoz visszatérő Gulácsi Péter és Dibusz Dénes is lehetőséget kap. Mivel Gulácsi védett a törökök ellen, így Koszovó ellen minden bizonnyal Dibusz jut szerephez. Rossi a kapuskérdést illetően kiemelte, hogy a két hálóőr azonos szinten áll.

Az is biztos, hogy Willi Orbán nem szerepel a Koszovó elleni találkozón, hiszen még a múlt héten kiderült, a magyar válogatott és az RB Leipzig védője kisebb közelítőizom-problémával küzd, és bár Rossi szerint nincs komoly gond, a kontinenstorna előtt semmiképp nem szeretnének kockáztatni.

A válogatott még júniusban is pályára lép az Eb-előtt, június 4-én idegenbe látogat Marco Rossi együttese, ahol Írország lesz az ellenfél, míg négy nappal később ismét idehaza játszik Magyarország, az Izrael elleni meccs lesz az utolsó felkészülési találkozó az Euro 2024 előtt.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.