Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,80 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
464,18 Ft
Bitcoin
63,952 $

Lengyel újságíró: csak Orbán meri kimondani, hogy a háborún az USA is nyerészkedik

Állítása szerint azok, akik ünnepélyesen hangoztatják, hogy milyen újabb katonai segélyekkel támogatják az ukránokat, pont ők „keresik a legtöbb pénzt”.

...svg content...Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök évzáró nemzetközi sajtótájékoztatót tart a Kormányinfó keretében a Karmelita kolostorban 2022. december 21-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Pawel Lisicki, a Do Rzeczy lengyel lap újságírója arról nyilatkozott, miszerint az ő összeesküvés-elmélete alapján a Nyugat nem érdekelt abban, hogy Ukrajna gyorsan megnyerje a háborút, tehát minél tovább tart konfliktus, annál többet keres rajta a katonai lobbi.

„Az ukránok megkapják azt, amire szükségük van Oroszországgal szemben. Mivel Moszkva az 1960-as évekből származó fegyvereket használ, így ezzel egyenértékű fegyverekkel látják el Kijevet. De ha az lenne a cél, hogy Ukrajna mielőbb győzzön, akkor minimum 1980-as évekből származó felszerelést szállítanának le nekik” Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

– mondta.

Elmondása szerint ezzel kapcsolatban Orbán Viktor már elmondta azt, amit Lengyelországban nem szabad, ugyanis a magyar miniszterelnök kimondta, hogy valójában Oroszország, de az Egyesült Államok is pénzt keres a háborún – írta a Mandiner.

Majd az újságíró arra utalt, ezt az állítást alátámasztja, hogy a cseppfolyósított gáz ára jelentősen emelkedett, amin az egész fegyvergyártó lobbi nagy pénzeket keres, miközben megszabadulnak a régi katonai eszközöktől, és újakat is beszereznek.

„Azok, akik azt állítják, hogy segítenek, azok keresik a legtöbb pénzt”

– emelte ki.

Megágyaztak a demokraták Biden visszalépésének?

Az Egyesült Államok Demokrata Pártja váratlan lépésre szánta el magát Joe Biden hivatalos elnökjelölti státuszával kapcsolatban.