Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Legalább 20 várandós nő kap oxigént a Semmelweis Egyetemen

Kifejezetten szomorú hírek érkeztek a Semmelweis Egyetem szülészeti és nőgyógyászati klinikájáról, ugyanis jelenleg legalább 20 várandós nő kap oxigént, négyen vannak lélegeztetőgépen, továbbá két életmentő császármetszést is végrehajtottak, hogy megmentsék a babát és az édesanyát is.

...svg content...Fotó: Unsplash/freestocks
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Falus Ferenc, korábbi országos tisztifőorvos az ATV Híradójának számolt be az aktuális helyzetről, elmondása szerint az átcsoportosításokat követően jelenleg az Üllői úti klinikán ápolják a koronavírus-fertőzött kismamákat, akiket az új variáns fertőzött meg.

Falus hangot adott meglátásának is, miszerint mivel már 17 ezer ember esett a koronavírus-járvány áldozatául, rendkívül fontos lenne, hogy megfelelően védjük a kismamákat, és beoltsuk őket a koronavírus ellen. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

A korábbi országos tisztifőorvos Izrael példáját hozta fel, ahol a második és harmadik trimeszterben lévő kismamákat, továbbá a szoptatós anyukákat is beoltják a Pfizer/BioNTech oltóanyagával.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.