Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.

...svg content...Fotó: EPA/ETTORE FERRARI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nagyon izgalmas mérkőzést játszott egymással a Lazio és a Juventus, melynek a végén a Juve juthatott tovább. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy ott vannak a fináléban, bár nem éppen magabiztosan abszolválták az előző kört. A Lazio csapatának minden esélye megvolt arra, hogy fordítsanak.

A visszavágón a Lazio került előnybe, már a 12. percben náluk volt a vezetés Castellanos góljával, így elkezdték ledolgozni a hátrányukat. Sőt, Castellanos a 48. percben is beköszönt, és akárcsak az első gólnál. Alberto adta a gólpasszt. Ekkor az összesítést tekintve 2-2-re álltak a felek, így a Juventusnak volt miért aggódnia. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Végül a 83. percben Milik a döntőbe lőtte a Juventust, és ugyan 2-1-re kikaptak, 3-2-es összesítéssel bejutottak a fináléba. A másik oldalon a Liverpoolt az Európa-ligából búcsúztató Atalanta és a Fiorentina feszül egymásnak. A Fiorentina egygólos előnyből várhatja a visszavágót, de ezzel még semmi sem dőlt el.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.