Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,76 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
62,554 $

Ilyen laza öltözékben jelent meg Lewis Hamilton az Ausztrál Nagydíjon

Kisebb szünetet követően folytatódnak a kalandok a Forma-1-ben, ezúttal az Ausztrál Nagydíjon, ahol mindig nagy élvezet versenyezni.

Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Várhatóan sok minden fog történni ezen a hétvégén, és bízzunk benne, hogy a közel-keleti futamokat követően sokkal izgalmasabb versenyben lesz részünk. A szurkolók kissé csalódottak, hiszen a Red Bull előnye drasztikus, Verstappen nagyon könnyedén nyerheti meg az újabb világbajnoki címét a királykategóriában.

Ugyanakkor mindig van minek örülni, és Verstappen mögött általában szorosabb a futam. A Liberty Media a körítésre szintén odafigyel, már csak amiatt is, hogy adott esetben a szurkolók egy unalmasabb futam ellenére is ki legyenek szolgálva. Számos új programot vezettek be, és a közösségi médián keresztül sok mindent láthatunk. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

A versenyzők minden eddiginél közelebb kerültek a rajongókhoz, szinte mindent tudni róluk. Ennek is megvan a maga varázsa, és rengeteg új szurkolót szerzett ezzel a Forma-1, miközben többek között a divat felé is nyitnak. Számos pilóta szeret divatosan, feltűnő módon öltözködni, bár Lewis Hamiltont nehéz lenyomni ebben.

Extravagáns szetteket állít össze magának, és érdekes lesz látni, hogy ez mennyiben fog változni, ha megérkezik a Ferrarihoz. Nem kizárt, hogy a stílusa is eltér majd attól, mint amit most látunk, ugyancsak érdekes aspektusa lehet az átigazolásnak. Egyelőre azonban hozza azt, amit megszokhattunk tőle az évek során.

Az alább látható fotókon Lewis is feltűnik, aki csütörtökre egy rendkívül feltűnő kabátot választott, hozzá egy farmerrel. Az ujján pedig egy igen méretes pecsétgyűrűt láthatunk, miközben alig van már szabad hely a testén, olyan sok tetoválást csináltatott magára. Valószínűleg a Ferrari kapcsán is felkerül majd rá egy újabb, főleg, ha felérne az olaszokkal a csúcsra.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.