Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,25 Ft
Euró
395,58 Ft
Font
468,55 Ft
Bitcoin
61,541 $

Videón, ahogy után lefutott a kifutópályáról egy Boeing 737-es teherszállító gép Indonéziában

A Trigana Air légitársaság teherszállításra szakosodott Boeing 737-es gépe landolás közben az aszfalthoz csapódott, majd végül a kifutópályáról lecsúszva egy füves területen állt meg.

...svg content...Illusztráció/MTI/EPA/Gary He
Külföld

Takács Petra

Szerkesztő

A közösségi médiában keringő felvételeken jól látható, hogy a repülőgép alja már közvetlenül a landolás után érintette a kifutópályát, ami miatt fehér füst keletkezett. Szerencsére azonban nagyobb baj nem történt, a kifutópályáról lesodródó gép egy füves területen megállt, majd nem sokkal később már a mentőegységek is a helyszínre érkeztek.

A jakartai Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőterén bekövetkező incidens személyi sérülések nélkül ért véget, ráadásul a gép törzse is ép maradt, vagyis jó eséllyel a rakományban sem keletkezett komolyabb mértékű kár. Soron kívül Lendvai Ildikó szerint kipukkadhat a Magyar Péter-lufi, nem szavazna rá

Hogy pontosan mi okozta a balesetet, azt jelenleg is vizsgálják az illetékesek, a helyszínelés és a mentési munkálatok ideje alatt az érkező járatokat a Soekarno-Hatta repülőtérre irányították át.

Lendvai Ildikó szerint Gyurcsány Ferenc veszélyezteti a baloldal jövőjét

Lendvai Ildikó, aki egykor Gyurcsány Ferenc kormányában dolgozott, egyértelmű véleményeket fogalmazott meg a volt miniszterelnökkel szemben.