Clouds
21 Budapest
Dollár
344,78 Ft
Euró
371,26 Ft
Font
432,33 Ft
Bitcoin
26,968 $

Lampard szerint túlságosan passzív ellenfél a Chelsea

MTI/EPA/NEIL HALL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Könnyű prédának tűntek az Arsenal ellen is.

Továbbra is rettenetes mély gödörben van a Chelsea, Frank Lampard ideiglenes edzővel a hatodik bajnokijukon is vereséget szenvedtek, ezúttal az Arsenal intézte el a Kékeket 3-1-re.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

A Chelsea mindössze 39 ponttal szerénykedik a tabella 12. helyén, évtizedek óta nem volt ilyen mélyen az együttes a Premier League-ben, Lampard pedig elmondta, mit tart továbbra is a fő problémának – írja a Football365.com.

„Túl szépen akartunk játszani, ami miatt passzívnak tűntünk. Nem szereztünk labdákat, nem tudtunk kitörni a nyomás alól. Nem tudunk egyik napról a másikra javulni, pedig jó lenne változtatni a dolgokon, hiszen hétvégén ismét pályára lépünk” – tette hozzá Lampard.

„A játékunk passzív jellegét sok mindenre lehet visszavezetni. Mindazokat a dolgokat, amikről a meccs előtt beszéltünk, nem valósítottuk meg” – mondta Lampard, aki úgy véli, kevés az önbizalom a csapatban.

„A fő válasz egyszerű: az alapoknál kell kezdeni, a futball gyors játék, agresszívabbnak kell lennünk” – folytatta Lampard, aki hozzátette, hogy Artetának három éve volt tökéletesíteni az Arsenal játékát, ő pedig három hete jött vissza a csapathoz.