Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Lamine Yamal miatt büntetést kaphatnak a spanyolok: ez áll a háttérben

A német ifjúságvédelmi törvények miatt este 8 óra után nem dolgozhatnak a kiskorúak, Yamal viszont a meccs után újságírói kérdésekre válaszolt.

...svg content...Fotó: MTI/AP/Frank Augstein
Sport
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A spanyol Lamine Yamal hatalmas játékkedvvel játszott csütörtökön az olaszok ellen, de a meccs utáni interjúja miatt pénzbüntetést kaphatnak a spanyolok – írja a Telex az osztrák Kronen Zeitung beszámolójára hivatkozva. Akár 30 ezer eurós (több mint 11 millió 900 ezer forint) bírságot is kiszabhat az UEFA a spanyol válogatottra.

A német ifjúságvédelmi törvények miatt ugyanis este 8 óra után nem dolgozhatnak a kiskorúak, a fiatal spanyol tehetség viszont még nagyon is az, hiszen 16 éves. Ugyan a német törvény magára a profi sportra nem vonatkozik, de Yamal a meccs befejeztével nem ment haza lefeküdni, hanem újságírói kérdésekre válaszolt, emiatt kaphat büntetést a spanyol válogatott – magyarázzák a cikkben. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Megjegyzik azt is: Yamal június 15-én a horvátok elleni meccsen rekordot döntött, 16 évesen és 338 naposan ő lett a valaha volt legfiatalabb játékos az labdarúgó-Európa-bajnokságok történetében. A spanyolok már biztos továbbjutók, a horvátok ellen 3-0-ra, az olaszok ellen 1-0-ra nyertek, így 6 ponttal vezetik a B csoportot.

Már csak az albánok elleni meccs van nekik hátra a csoportkörből, és a találkozó egyértelmű esélyeseiként bőven lehetséges, hogy 9 ponttal fognak továbbmenni a legjobb 16 közé. Áprilisban egyébként azt is megírtuk, hogy nagy bejelentést tett a Barcelona 16 éves csillaga, aki Messit követné. „Remélem, hogy így lesz, most pedig eljött az ideje annak, hogy mindezt élvezzem. Nyugodjatok meg, még 2 évem van hátra a következő szerződéseimig. Most a játékon van a hangsúly” – nyilatkozta akkor.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.