Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,95 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
64,330 $

Lakóháznak csapódott a bolíviai légierő repülőgépe, több halott is lehet

A hírek szerint legkevesebb egy áldozata van az incidensnek, melynek körülményei egyelőre tisztázatlanok.

...svg content...Fotó: Illusztráció: Pixabay
Külföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A laRazón is beszámolt a balesetről, ami a bolíviai Sacaba településen történt. A helyszínen több tűzoltóautó, mentőautó és rendőrautó jelent meg, biztosítván a területet. A hírek szerint legkevesebb egy ember meghalt a szerencsétlenségben.

A repülőgép szerdán, a nap első felében zuhant le a város központjában. Több ház is érintet volt a balesetben, és nem sokkal a becsapódást követően tűz keletkezett, ami miatt rögtön riasztották a helyi tűzoltókat. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Először a lakók kezdték meg a tűz oltását, majd szép lassan egyre többen gyűltek össze a helyszínen. Állítólag egy Hongdu JL-8 típusú vadászgép zuhant le, mely 800 km/órás végsebességre képes. A zuhanás előtt mindkét pilóta katapultálhatott, de jelenleg róluk sem adtak ki információkat, ugyanakkor a szemtanúk látták, ahogy kinyílik az ernyőjük, majd földet érnek. Később több felvétel is napvilágot látott róluk, ahogy a tömegben sétálnak.

Most mindenki a hivatalos jelentést várja, hogy pontosan mi is történt, hány halottról van szó. Az El Deber két ember haláláról ír, és további két sérültről. Helyi információk szerint négy ház volt érintett a becsapódásban.

A sikeresen katapultált pilóták valószínűleg gyakorló repüléseket hajtottak végre lakott terület fölött, amikor valami baj történhetett.

Tisza Párt alelnöke Balog Zoltánról: küldetése, hogy letörje a magyarok szabadságvágyát

Bírálata dacára Tarr Zoltán ma is nagyon szereti egyházát, a püspökről viszont nincs túl jó véleménnyel.

Döbbenetes módon kárpótolja ügyfeleit a globális informatikai leállást okozó vállalat

A CrowdStrike 10 dolláros ajándékutalványt küldött ügyfeleinek a múlt heti széles körű informatikai zavart követően.

Rekordok sora jelzi, hogy a Föld a valaha mért legforróbb napjait éli át

A Föld két egymást követő napon is megdöntötte saját hőmérsékleti rekordját, riasztó mérföldkövet állítva a globális felmelegedés történetében.