Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,26 Ft
Euró
393,07 Ft
Font
467,99 Ft
Bitcoin
66,640 $

L.L. Junior fia tragikus haláláról: „Nem éltem túl, meghalt egy részem!”

Hajdú Péter számára is nagyon nehéz lehetett ez a beszélgetés, miután ő is édesapa. L.L. Junior őszintén, mély fájdalommal beszélt kisfia elvesztéséről.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Hajdú Péter számára is nagyon nehéz lehetett ez a beszélgetés, miután ő is édesapa. L.L. Junior őszintén, mély fájdalommal beszélt kisfia elvesztéséről.

A LifeTV legutóbb műsorában, adásában Hajdú Péter vendége Magyarország egyik leghíresebb rappere volt, akivel 24 órát tölthetett együtt. Ezen idő alatt számtalan témát érintettek, és természetesen szóba került L.L. Junior fia elvesztése is. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

A kisfiú egészen tragikus módon hunyt el, nagyon fiatalon… Egy gyermek, aki előtt még sok év állhatott volna. Sajnálatos módon már nem nőhet fel, de az emléke örökre megmarad a szülőkben és a hozzátartozókban, ami némi erőt adhat.

Junior 1 évvel a halálos baleset után Péternek mesélt arról, hogy min ment keresztül. Olyasvalamit élt át, ami semmihez nem fogható. Nem lehet mindezt szavakba önteni, és csak az tudhatja mindezt, aki átélt már hasonlót. Kitartást Junior… Őszinte részvétünk, ennyi idő után is!

Majkát sokkolták Azahriah szavai, a NER-ezést sem érti

Majka döbben áll Azahriah szavai előtt, aki igencsak éles kritikát fogalmazott meg vele szemben a Puzsér-pofont követően.