Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Legalább 24-szer harapta meg a titkosszolgálat ügynökeit Joe Biden kutyája

Sőt, azt tanácsolták az ügynököknek, hogy tartsanak tisztes távolságot az ebtől, illetve „legyenek kreatívak, hogy biztosítsák saját személyes biztonságukat”.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint arról már beszámoltunk, Joe Biden amerikai elnök kutyájával, Commanderrel számos probléma adódott korábban: tavaly több titkosszolgálati ügynököt is megharapott, ám mint kiderült, a családhoz kerülése óta 11 ilyen incidens történt. A szakértők szerint az eb agresszivitása onnan eredhetett, hogy túl stresszes volt számára az otthona.

Sajnos azonban a problémát nem tudták megoldani, így az elnök és felesége, Jill Biden múlt év októberében bejelentették, hogy nyugodtabb környezetet keresnek a németjuhásznak. Mint mondták, „rettentően csalódottak” és „szörnyen” érzik magukat a számos incidens miatt, amelyet Commander okozott. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Azaz a négylábúnak végül el kellett hagynia a Fehér Házat, a hírek szerint jelenleg Bidenék barátainál él Delaware-ben. Most pedig a TMZ a CNN által megszerzett belsős dokumentumokra hivatkozva arról ír, hogy Commander legalább 24-szer megharapta a titkosszolgálat ügynökeit 2022 októbere és 2023 júliusa között.

Ezen időszak alatt a titkosszolgálat tagjait többek között kézfejen, alkaron, combon és derékon harapta meg, nem egy mély sebet hagyva az ügynökökön. A kéttucat incidens közül pedig legalább 10 alkalommal orvosi kezelésre is szükség volt, ám ebbe az elnök más alkalmazottait nem számolták bele, tehát a valós szám ennél jóval magasabb lehet.

A lap azt írja, az újabb és újabb incidensek miatt a titkosszolgálat egy idő után azt tanácsolta a Fehér Házban szolgálatot teljesítő ügynököknek, hogy váltsanak taktikát, és tartsanak tisztes távolságot a kutyától. Egy belsős feljegyzésben az áll, „legyenek kreatívak, hogy biztosítsák saját személyes biztonságukat”.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.