Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Kunhalmi Ágnes szerint a tömeg megcáfolta Orbán Viktort

Kunhalmi Ágnes szerint a hétvégi tömeg megcáfolta Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, aki ezúttal nem Budapesten tartott beszédet.

...svg content...Fotó: Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke beszédet mond, mellette Kunhalmi Ágnes társelnök a párt az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulója alkalmából tartott ünnepi megemlékezésén Budapesten, Nagy Imre szobránál 2022. október 23-án. MTI/Mónus Márton
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Nagy tömeget vártak a hétvégére a demonstrációsorozat jegyében, ám az végül kisebb volt, mint azt sokan gondolták volna. Ettől függetlenül az emberek egy része ismét felhívta a figyelmet a pedagógusok helyzetére.

Már azt is tudhatjuk, hogy Orbán Viktornak kutya baja, hiába volt rekedt a hangja és köhögött. Voltak, akik többet láttak ebbe bele, de a sajtófőnöke gyorsan tisztázta a kérdést, miszerint a miniszterelnök jól van. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Kunhalmi Ágnes, az MSZP vezető politikusa közben arról beszél, hogy a tömeg megcáfolta Orbán Viktort, és a nemzetnek igenis mindenki része, az oktatás pedig nemzeti ügy. Továbbra is kiáll a tanárok mellett, és küzdeni akar azért, hogy több fizetést kapjanak.

A kormány azon a véleményen van, hogy a baloldal blokkolja mindezt Brüsszelben, mert ha már megérkeztek volna az uniós pénzek, azoknak egy részét a tanárok sokkal magasabb bérezésére fordíthatnák.

„Több tízezren gyűltünk össze tegnap és álltunk ki a pedagógusokért, a jobb oktatásért és Magyarország jövőjéért. A tömeg megcáfolta Orbán Viktort: a nemzetnek igenis mindenki része, az oktatás pedig nemzeti ügy.” – írta a posztjában Kunhalmi, aki megjegyezte, október 27-én élőlánccal folytatódik a demonstrációsorozat.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.