Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,14 Ft
Euró
393,13 Ft
Font
468,13 Ft
Bitcoin
66,369 $

Kunhalmi: „én biztos, hogy nem akartam Gyurcsány Ferencet megölni”

Az MSZP társelnöke Gyurcsány Ferenc drámai bejegyzésére reagált.

...svg content...Berlin, 2021. június 26. Kunhalmi Ágnes, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) társelnöke az Európai Szocialisták Pártja (PES) által Bátorsággal Európáért mottóval megrendezett berlini konferencián 2021. június 26-án. MTI/EPA/Clemens Bilan
Belpolitika

Bense Róbert

Szerkesztő

Különösen aktívak voltak mostanában a legnagyobb közösségi oldalon a magyar politikusok, Gyurcsány Ferenc csütörtökön konkrétan a DK-nak tulajdonította a demokratikus Magyarországért folytatott küzdelem vezetését – írta a hirado.hu.

„Megtették. Volt idejük, hogy megöljenek. Akarták, nem sikerült. Eddig tartott. Ha kellett fizetnem bármiért is, mostanra megfizettem. Most viszont akkor elvégezzük dolgunkat” – írta, majd hozzátette: „Ezt a küzdelmet egy jobb országért a Demokratikus Koalíció vezeti.” Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Kunhalmi Ágnes az ATV Egyenes Beszéd című műsorában reagált Gyurcsány bejegyzésére: „én biztos, hogy nem akartam Gyurcsány Ferencet megölni” – mondta. Úgy vélekedett, hogy „sértettségből nem lehet új Magyarországot építeni, de új ellenzéket sem”.

„Biztos vagyok benne, hogy sok trauma halmozódott fel benne. Gyurcsány Ferenc egy olyan politikus, aki sok mindenen átment” – folytatta, majd kifejtette, hogy az országnak jelenleg „Orbán-problémája van”, ám az Orbán és NER-ellenes szavazóbázist jelenleg egyetlen ellenzéki párt sem tudja összefogni.

„Bármelyik pártról beszélünk is, fényévekre van a Fidesztől” – mondta Kunhalmi, aki szerint a 2022-es választások is megmutatták, hogy a kormánypárt ellen kizárólag „szocialista miniszterelnök-jelölttel, és egy szociáldemokrata központú programmal lehet menni.”

Majkát sokkolták Azahriah szavai, a NER-ezést sem érti

Majka döbben áll Azahriah szavai előtt, aki igencsak éles kritikát fogalmazott meg vele szemben a Puzsér-pofont követően.

Súlyos vonatbaleset történt Szentes és Csongrád között

Egy személyvonat és egy autó ütközött össze egymással a vasúti átjáróban, a helyszínt teljesen lezárták.

Döbbenetes információk láttak napvilágot Donald Trump merénylőjéről

Egészen abszurd módon Donald Trump 20 éves merénylője nem sokkal az USA volt elnökének beszéde előtt még drónnal nézett körbe a területen, amit semmilyen körülmények között nem tehetett volna meg egy ilyen esemény előtt.