Kulcsár Edina Csuti tudta nélkül mutatta be gyermekét az új szerelmének

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. január 28. - 20:25

A médiából kellett arról értesülnie Csutinak, hogy Kulcsár Edina már be is mutatta a gyermekét az új párjának, Varga Márknak.

Csuti élete talán legnehezebb időszakát éli meg, igyekszik válaszokat találni a kérdéseire, de nem biztos, hogy sikerrel jár. A Fókusznak adott interjúja is beszédes volt ebből a szempontból, és az elmúlt hetek újabb kérdéseket vetettek fel benne a feleségét illetően.

Edina már új kapcsolatban él, ráadásul egy híres rapperrel, aki szintén nemrég lépett ki a házasságából. Egymás mellett találták meg a szerelmet, de rengeteg támadással és negatív kritikával kell szembesülniük.

Jelen helyzetben Csutnak lehet nehezebb, és most kiderült, hogy Nina a közelmúltban már találkozott is Edina szerelmével. A Blikk a cikkében arról ír, hogy erről az édesapa csak a Story magazinból értesült, amiről szeretett volna tudni.

Csuti elárulta, hogy Nina már találkozott Edina új szerelmével, és valóban az újságból tudta meg, hogy ez az esemény a múlté. Kiemelte, felesége életébe már nem szólhat bele, és szeretné, ha kiegyensúlyozott lenne az új kapcsolatában, ugyanakkor egyes dolgokról közösen kell dönteniük a gyermekeik miatt.

„Hogy a lányomat bemutatja az új párjának, azzal nincs gond, de szerettem volna tudni róla.” – idézte a Blikk Csutit, miután kiderült, hogy Edina új mutatta be a kislányát, hogy arról nem egyeztetett a férjével.