Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,93 Ft
Bitcoin
16,621 $

Kulcsár Edinát és Csutit szinte sokkolhatta Pataki Zita nyilatkozata, itt az újabb reakció

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2021. november 10. - 15:48

A Blikk egy nagyon tartalmas és érdekes videós interjút készített Kulcsár Edinával és Csutival a kiesésüket követően.

Ennek ideje alatt természetesen szó esett a szintén sok kritikát kapott Pataki Zitáról is. A közösségi médián belül megannyi durvább hozzászólás is született az RTL Klub sztárjáról, aki az Instagram oldalán reagált is pár részletre.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Volt azonban egy bizonyos pont, ami után már Csutinak is reagálnia kellett, mert szerinte és Edina szerint is ez nagyon messze állt a valóságtól. „Nagyon hamar elfelejtik azt a mondatát Csutinak, hogy „nem akarok asztalos lenni”. Tehát lenézte a férjemet, hogy asztalos. A férjem ezt érezte, ez rögtön a második nap reggelén volt.” – idézte a Blikk Zita szavait a cikkében a Retro Rádió reggeli műsorában tett nyilatkozatot követően,

Edina és Csuti megdöbbenten állt Zita szavai előtt, mert szó sincs arról, amit a sztár állított. Edina ezt azzal erősítette meg, hogy Csuti rendkívül tiszteli az ehhez hasonló szakmákat, a kétkezű munkásokat.

Nyerő Páros: így fakadt sírva L.L. Junior felesége, rendkívül megható volt

Emiatt sem értették, hogy hogyan juthatott hasonló Zita eszébe. „Zita gondolta ezt egyedül az országban. Senki sem írt ilyet.” – idézte a Blikk Csuti interjúját, amit lentebb teljes egészében meghallgathattok a különböző témákkal.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.