Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Kroos után újabb legenda búcsúzik a német válogatottól?

Nem Toni Kroos volt az egyetlen német játékos, akinek vélhetően a spanyolok elleni volt pályafutása utolsó válogatottbeli mérkőzése.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az már a spanyolok elleni nyolcaddöntő előtt is ismert volt, hogy Toni Kroos az Európa-bajnokság után a válogatottól is visszavonul, arra azonban csak kevesen számítottak, hogy a németek egy másik klasszisa is hasonló elhatározásra jut.

Thomas Müller, a Bayern München csatára ugyanis bejelentette, hogy jó eséllyel visszavonul a német válogatottól, mindössze egy nappal Toni Kroos hasonló döntése után. A 34 éves Müller a Sky Sportsnak adott nyilatkozatában erősítette meg döntését: „Beszélni fogok a szövetségi kapitánnyal, de igen, szinte biztos, hogy ez volt az utolsó mérkőzésem Németország színeiben”, mondta. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Müller pályafutása során kizárólag a Bayern München csapatában játszott, amelynek 2000 óta tagja. A klub színeiben 707 mérkőzésen lépett pályára és 242 gólt szerzett. A német válogatottban 2010-ben mutatkozott be, azóta 131 alkalommal öltötte magára a nemzeti mezt, összesen 45 gólt szerzett.

Legnagyobb sikerét 2014-ben érte el, amikor világbajnoki címet nyert a csapattal Brazíliában. A két klasszis távozása egy korszak végét jelzi a német válogatott történetében, ugyanakkor ahogyan az már az Európa-bajnokságon is megfigyelhető volt, a fiatalok készen állnak arra, hogy pótolják őket.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Lezuhant a Gazprom egyik utasszállító repülője Moszkva közelében

Tesztrepülés közben lezuhant egy Szuhoj utasszállító repülőgép Moszkva közelében, a fedélzeten tartózkodó három fős személyzet sorsa egyelőre ismeretlen.