Közel száz embert tartóztattak le egy illegális korona-szexorgián

not image

Kulcsár Péter

2021.január.31 - 17:23

A francia hatóságok egy félreeső helyen található raktárban ütöttek rajta a szórakozni vágyó férfiakra és nőkre.

Az eseményt szombat este 9 óra körül állította le a rendőrség, alig három órával az éjszakai kijárási tilalom érvénybe lépése után.

A Metro hírportál értesülései szerint a rendezvényt szervező három férfit az egyenruhások letartóztatták, a résztvevőkre pedig a járványügyi szabályok megsértése miatt pénzbüntetést szabtak ki.

A járőrök különböző audio- és fénytechnikai eszközöket, továbbá a helyszínen talált alkoholos italokat egyaránt lefoglalták.

Az ügyben hivatalos vizsgálatot indítottak, a főnyomozó elmondása szerint a bulizók nem vették figyelembe a szigorú előírásokat, illetve nem tartották be a közösségi távolságtartással kapcsolatos szabályokat sem, így büntetésük jogosnak bizonyult.

Komoly atrocitások nem történtek, mindenki együttműködött a rendőrökkel, ezért súlyosabb szankciókat szerencsére nem kellett eszközölniük.

A szexorgiák Franciaországban a beleegyező felnőttek esetében legálisak, bár a legutóbbi tanulmányokból kiderült, hogy aktus közben nagyobb az esélye a fertőzés átadásának, ezért a tömeges kéjelgések sokkal több veszélyt, mint örömet rejtenek magukban a pandémia alatt.

Franciaországban naponta átlagosan 20 ezer új covid-fertőzöttet azonosítanak, ezért Emmanuel Macron elnök pár hete bevezette a harmadik országos zárlatot.