Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,80 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
464,18 Ft
Bitcoin
63,952 $

Közel 20-an megsérültek, miután felborult egy busz Békés vármegyében

Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy egy ember a busz alá szorult.

...svg content...Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Baleset
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, felborított egy autóbuszt az erős oldalszél Mezőberény és Békés között, a 470-es főút 4-es kilométerénél. A katasztrófavédelem korábbi tájékoztatása szerint egy ember a busz alá szorult, akit a békéscsabai és mezőberényi hivatásos, valamint dánfoki önkormányzati tűzoltók szabadítottak ki.

A baleset kapcsán az MTI megkereste az Országos Mentőszolgálatot is, melynek kommunikációs munkatársa megosztotta, egy ember súlyosan, tizennyolc pedig könnyebben megsérült Mezőberény és Békés között, ahol a viharos szél felborított egy menetrend szerint közlekedő autóbuszt. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Csép Vivien, az OMSZ kommunikációs munkatársa hozzátette, a balesethez több mentőegységet is riasztottak, a sérülteket pedig helyszíni ellátásukat követően kórházba vitték.

Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője pedig szintén az MTI megkeresésére megerősítette, hogy egy embert a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk az autóbusz alól.

A baleset kapcsán eközben a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon arról tájékoztatott, a mentés és a helyszínelés miatt az érintett útszakaszon félpályás lezárás van érvényben.

Megágyaztak a demokraták Biden visszalépésének?

Az Egyesült Államok Demokrata Pártja váratlan lépésre szánta el magát Joe Biden hivatalos elnökjelölti státuszával kapcsolatban.