Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,91 Ft
Euró
393,05 Ft
Font
457,08 Ft
Bitcoin
66,595 $

Kovács Zoltán szerint Magyar Péter „mendemondákra alapozva próbál politikai karriert építeni”

Így reagált arra a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, hogy Magyar Péter a sajtónak nyilatkozva megerősítette, bizonyítékai vannak a Völner–Schadl-ügyben, melyeket rövidesen átad az ügyészségnek is.

Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az Index közlése szerint egy interjúban reagált Magyar Péter kijelentéseire. Kovács kijelentette, Magyar Péter „képtelenségeket állít, mendemondákra alapozva próbál politikai karriert építeni”.

Mindez azután hangzott el, hogy szerda délelőtt 10 órakor Magyar Péternek jelenése volt a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen ahol tanúként hallgatták meg. Magyar Péter a meghallgatás után a sajtónak nyilatkozva megosztotta, a Völner–Schadl-ügy iratait manipulálták, azonban neki birtokában van több bizonyító erejű hangfelvétel is, melyeket rövidesen be is kíván mutatni a nyilvánosságnak. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Kovács Zoltán a Hír TV Napi aktuális című műsorában reagált a történtekre, s kapásból azzal kezdte, Magyar Pétert „elhagyta a felesége, és elvesztette a kormányzati megbízásait”, ez pedig „láthatóan bosszúállásra sarkallja”.

Noha Magyar Péter a sajtónak nyilatkozva megosztotta, Rogán Antal hónapokkal korábban hazudott a parlamentben, Kovács kijelentette, szerinte a a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője akkor, Jámbor András ellenzéki képviselő kérdésére válaszolva „nyilvánvalóvá tette”, hogy „soha nem találkozott”a végrehajtói kar volt vezetőjével, Schadl Györggyel, és nem is beszélt vele.

Kovács ennek kapcsán közölte, szerinte Magyar Péter „képtelenségeket állít, mendemondákra alapozva próbál politikai karriert építeni. A valóság majd meg fogja mérni az ő tetteit és kijelentéseit, ezért én azt gondolom, hogy következmények nélkül nem lehet hosszú távon ezt művelni”.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.

Egyszerűbbé tenné a kormány és C és CE kategóriás jogosítvány megszerzését

A jogosítványok megszerzésének könnyítésével próbálja orvosolni a kormány a fuvarozó piacon tapasztalható sofőrhiányt.