Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Kótai Mihály egy nagyon komoly BMW-vel gurult Gáspár Győzőékhez (fotók)

Kótai Mihály, a régi nagy bokszbajnokunk különleges virágcsokrot vitt Gáspár Beának, amit stílusosan adott át egy igen komoly BMW társaságában.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Kótai Mihály, sokaknak csak Kótai Misi, egy rendkívül szerény karakter, aki egykor világbajnok bokszoló volt. Erdei Zsolthoz hasonlóan szép karriert futott be, akit nemrég köszöntött fel 50. születésnapja alkalmából Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, aki nagy rajongója a boksznak.

Kótai 2 évvel fiatalabb, augusztusban tölti be a 48. életévét, és nála vidámabb bokszoló nem létezik. Sok mindenből tud viccet csinálni, de amikor kell, rendkívül komoly, és odateszi magát. A Farm VIP nagy sztárja volt, amit sajnos hamar otthagyott, hiányzott neki a családja, pedig szívesen néztük volna még. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Emlékezetes meccsek vannak mögötte, ám egy ideje nem bokszol, befejezte a pályafutását. Igyekszik boldogulni, a sport fontos maradt számára, és szerencsére időről időre felhívja magára a figyelmet. Egy olyan személyiség, aki kisebb szerencsével még nagyobb karriert futhatott volna be, akár az USA-ban.

Kótai legutóbb Gáspár Beánál járt, virágcsokrot vitt neki, és nem mellesleg egy igen komoly BMW-vel futott be, amivel valószínűleg nem kicsit hívta fel magára a figyelmet a környéken, nem sok ilyen autót látni arrafelé.

„Mikor a feleségem virágot kap, és te nem tudsz róla.” – írta humorosan Győzike, aki fotót is posztolt a sztorija mellé, amit erre a linkre kattintva érhettek el korlátozott ideig. „A házunk elé Mihály egy gyönyörű csokrot hozott.” – tette hozzá Győzike, aki nagyon jóban van Kótaival, és természetesen Bea is.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.