Kosár helyett a táskájába pakolta az értékes parfümöket a budapesti tolvaj

Veszprém, 2020. április 3. Rendőrök járőröznek a veszprémi Kossuth Lajos utcában 2020. április 3-án. A koronavírus-járvány miatt kijárási korlátozást vezettek be Magyarország egész területére március 28. és április 11. között. Ebben a két hétben az otthonokat, a lakóhelyeket csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni. Az élelmiszerboltokat, drogériákat, patikákat 9 és 12 óra között kizárólag a 65 év felettiek látogathatják. A rendőrség a közterületeken "megnyugtató, segítő, empatikus és lojális intézkedésekkel" sarkallja a lakosságot a kijárási korlátozás betartására. MTI/Vasvári Tamás
not image

Kulcsár Péter

2020. november 17. - 14:01

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást lopás gyanújával a BRFK.

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást lopás gyanújával a BRFK.

A YouTube-on közzétett felvételek alapján a nő november 2-án 10:50-kor bement az egyik terézvárosi drogériába, majd rezzenéstelen arccal leemelte a parfümöket a polcról, amelyeket egyenesen a táskájába pakolt.

A terézvárosi rendőrök azt kérik, hogy aki felismeri a videón látható nőt, vagy rendelkezik bármilyen információval a tettes személyazonosságával, tartózkodási helyével, esetleg magával a bűncselekménnyel kapcsolatban, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon vagy a díjmentes 112-es segélyhívó számon.