Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Koronavírus: az USA egy fontos dokumentum titkosítását oldaná fel

Az amerikai képviselőház egyhangúlag támogatja a koronavírus származásával kapcsolatos információk titkosításának feloldását.

...svg content...Fotó: Unsplash/CDC
Észak-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A CNA jelentése szerint az Egyesült Államok képviselőháza pénteken egyhangúlag megszavazta, hogy Avril Haines nemzeti hírszerzési igazgatót kötelezzék a koronavírus eredetére vonatkozó információk titkosításának feloldására.

A szavazáson mind a 419 képviselő igennel szavazott, s mivel a szenátus március 1-jén egyhangúlag elfogadta a törvényjavaslatot, ez most a Fehér Házhoz kerül, ahol Joe Biden vagy aláírja, vagy megvétózza. A Fehér Ház azonban egyelőre nem kívánt beszámolni arról, hogy mi a szándéka a törvényjavaslattal. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Az Egyesült Államokban már azóta folyik a vita a koronavírus eredetéről, hogy 2019-ben a kínai Vuhan városából jelentették az első megbetegedéseket, így a politikusok jelentős része úgy vélte, hogy a vírus Kínából származik.

Ez alapján pedig mind a demokraták, mind a republikánusok arra szólították fel a kormányt, hogy keményebben lépjen fel Kínával szemben, mely sokak szerint máig titkolja a koronavírus valós eredetét.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Óriási dulakodás tört ki a Yankees-Orioles baseballmeccsen (videó)

Ritkán látni hasonló képsorokat, amik azután alakultak ki, hogy fejbe találta a labda az egyik játékost, aki rögtön összeset.