Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: Sipos Tomi lehet az egyik titkos favorit?

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sipos Tomi a Sztárban Sztár mezőnyének egyik legszimpatikusabb tagja, és legutóbb is továbbjuthatott.

Azok, akik furcsállották Sipos Tomi indulását a Sztárban Sztárban, láthatják, hogy nem volt okuk erre. Tomi mindhárom alkalommal remek teljesítményt nyújtott, és ez Korda Györgyként sem volt másképp.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Évtizedek óta parodizál sztárokat, hírességeket, néhol világsztárokat, itt azonban más a feladat. Korda Györgyöt is ügyesen utánozta, aki egy igazi legenda, és továbbra sem vonult vissza, időről időre fellép a felesége oldalán.

„Nagyon-nagyon örültem ennek a feladatnak, mert nagyon szeretem Korda Gyurit, az egész munkásságát nagyon tisztelem.” Nem nagyon tud még egy olyan embert mondani a szakmában, akit 60 év munkásság után is így szeretnek, gyakorlatilag mindenki kedveli.

Sipos Tomi komoly énje

Tomi személyesen is ismeri a legendát, akiről azt mondta, egy olyan személyiség, akit nem lehet nem szeretni. „A fiataloknak ez egy nagyon jó példa, hogy ezt így is lehet csinálni.” – fogalmazott a versenyző a TV2-nek adott interjújában.

Alapvetően szerencsésnek mondja magát a dalválasztással, mert egy lassabb dalt énekelt el, így kevésbé volt arra esély, hogy humorosabb formába megy át a történet. „Őrültem, hogy egy ilyen szerelmes dal lett.”

Úgy érzi, kicsit ő is többet tudott magából mutatni, mint alapesetben. Emiatt még inkább örült a dalnak, és valóban, komoly szerepben is megállja a helyét, hiába kötik össze a nevét a humorral, ami érthető.