Clouds
21 Budapest
Dollár
344,43 Ft
Euró
369,39 Ft
Font
428,66 Ft
Bitcoin
25,796 $

Korda György elnézést kért ByeAlextől, majd elénekelte Alexék dalát

Fotó: Korda György, a zsűri tagja a Csináljuk a fesztivált! című műsor döntőjében, a tizedik adás felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2022. október 20-án. MTI/Cseke Csilla
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Korda György elnézést kért az X-Faktor korábbi mentoráról, akit nem ismert fel, és ennek kapcsán egyértelművé tette, mi volt ennek az oka.

ByeAlex az évek alatt sokat lépett előre a zeneiparban, és ezzel együtt rengeteget köszönhet az X-Faktornak. A tehetségkutató minden korábbinál ismertebbé tette, és éveken át volt mentor a műsorban.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Viszont eljött az a pont, amikor Alex a kiszállás mellett döntött, miközben az X-Faktor szünetet tart 2023-ban. Az énekes nem egyszer nyerte meg a műsort a versenyzőjével, amivel rekorderré vált.

Büszke az eredményeire, és sok emlékezetes pillanat fűződik a nevéhez. Hogy mit hoz a jövő, láthatjuk-e még mentorként vagy más műsorban, nem tudni, de mivel még mindig fiatal, bármi megtörténhet.

Legutóbb Korda György kapcsán került szóba ByeAlex neve, és a Blikknek adott interjújában kért bocsánatot a legendás énekes. Kiderült, amiatt nem ismerte fel Alexet, mert nem volt rajta szemüveg, nem volt más oka.

Nagyra tartja Alex munkásságát, kedveli őt, így semmi rossz érzésről nincs szó. Sőt, ByeAlexét egyik dalát is elénekelte párja, Balázs Klári társaságában, aki még mindig nagyon fiatalos, és jó őket együtt látni.