Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

Korda György elnézést kért ByeAlextől, majd elénekelte Alexék dalát

Korda György elnézést kért az X-Faktor korábbi mentoráról, akit nem ismert fel, és ennek kapcsán egyértelművé tette, mi volt ennek az oka.

Fotó: Korda György, a zsűri tagja a Csináljuk a fesztivált! című műsor döntőjében, a tizedik adás felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2022. október 20-án. MTI/Cseke Csilla
Style

Takács Petra

Szerkesztő

ByeAlex az évek alatt sokat lépett előre a zeneiparban, és ezzel együtt rengeteget köszönhet az X-Faktornak. A tehetségkutató minden korábbinál ismertebbé tette, és éveken át volt mentor a műsorban.

Viszont eljött az a pont, amikor Alex a kiszállás mellett döntött, miközben az X-Faktor szünetet tart 2023-ban. Az énekes nem egyszer nyerte meg a műsort a versenyzőjével, amivel rekorderré vált. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

Büszke az eredményeire, és sok emlékezetes pillanat fűződik a nevéhez. Hogy mit hoz a jövő, láthatjuk-e még mentorként vagy más műsorban, nem tudni, de mivel még mindig fiatal, bármi megtörténhet.

Legutóbb Korda György kapcsán került szóba ByeAlex neve, és a Blikknek adott interjújában kért bocsánatot a legendás énekes. Kiderült, amiatt nem ismerte fel Alexet, mert nem volt rajta szemüveg, nem volt más oka.

Nagyra tartja Alex munkásságát, kedveli őt, így semmi rossz érzésről nincs szó. Sőt, ByeAlexét egyik dalát is elénekelte párja, Balázs Klári társaságában, aki még mindig nagyon fiatalos, és jó őket együtt látni.

Komoly biztonsági hiba van több számítógépben, ami a hackereknek kedvez  

Még aggasztóbb, hogy a szóban forgó hiba javítását bizonyos hardverek sosem fogják megkapni, mivel többségük hivatalos támogatási ciklusa már véget ért.