Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,64 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
462,38 Ft
Bitcoin
63,725 $

Korábbi rendőrségi ügye miatt zaklatott egy őrsparancsnokot egy győri férfi, börtönt kaphat

Nem tudott belenyugodni a korábbi ítéletbe, így zaklatni kezdte az őrsparancsnokot, aminek az lett a vége, hogy akár börtönbe is mehet.

Fotó: Unsplash/Alicia Christin Gerald
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint vádemelés történt egy 46 éves férfi ellen, aki korábbi rendőrségi ügye miatt zaklatta a városi rendőrség vezetőjét. A vádirat alapján a a férfi egy Győr környéki kisvárosban élt, s 2022-ben a rendőrség nyomozást folytatott vele szemben, melynek eredményeképpen az ügyészség vádat emelt ellene, a bíróság pedig elítélte.

Csakhogy a férfi nem tudott megbirkózni a gondolattal, így 2023-ban, a nyári időszakban egy üzenetküldő alkalmazáson keresztül zaklatni kezdte a kisváros rendőrségének parancsnokát. A férfi annyira belejött, hogy a korábbi ügy miatt korruptnak nevezte az őrsparancsnokot, majd szidalmazta és még azzal is megfenyegette, hogy bosszút fog állni.

A férfi 40 ilyen üzenetet küldött az őrsparancsnoknak, aki végül ezt megelégelte és feljelentést tett. A zaklatót aztán 2023 novemberében gyanúsítottként hallgatták ki zaklatás vétsége miatt, ám a férfi a kihallgatás napján ismét telefont ragadott, és most már a sértettet azzal is fenyegette, hogy a gyermekeit fogja baj érni az ügyek miatt. A férfi ellen az ügyészség zaklatás minősített esete miatt emelt vádat, vele szemben a halmazati szabályok alapján négy és fél év szabadságvesztés büntetés is kiszabható.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Karsai Dániel állapota rohamosan romlik

Karsai Péter szerint testvére beszédképességét nem veszítette el teljesen, de sajnos már a szövegek diktálása is túlságosan fárasztó számára, ezért őt és barátjukat kérte meg, hogy számoljanak be helyette az aktuális eseményekről.