A Konyhafőnök: Roli káromkodva akadt ki a fináléban, ebből vajon mi lesz…

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.június.11 - 13:45

Videón a jelenet, ahogy Roli káromkodva akadt ki a fináléban, ami a 10 milliós fődíjról döntött, de még nem tudjuk, hogy kinek a javára.

A Konyhafőnök hetekkel ezelőtt indult útjára, most pedig ott tartunk, hogy már a nagy finálét rendezik meg. A versenyzők sorra estek ki a napok és hetek során, miközben olyanok is távoztak, akikre nemigazán számítottunk.

Voltak, akik csalódást okoztak és sokkal több volt bennük, de a nagy hármas esetében nem volt kérdés, hogy végig ott lesznek. Nagy összeggel mertünk volna fogadni, hogy Mengyi, Orsi és Roli képes lesz eljutni a fináléig.

Ha fogadunk, nyertünk volna, mert ők hárman alkották a TOP-3-at, bár a veszélyzóna szele megérintette őket, így azért ez távolról sem volt egyértelmű, csak azt éreztük, hogy ők hárman magasabb szintet képviselnek, mint a versenytársaik.

Újra itt van Tóth Andi, lehet irigykedni

Mivel Orsi egy igen rossz napot fogott ki csütörtökön, neki kellett elhagynia a konyhát. Megérdemelte volna a finálét, ahogyan Roli is, de csak két hely volt a nagy napra, amit ő és Mengyi kapott meg.

Az RTL Klub előzetesében láthatjuk, hogy kik segédkeztek Rolinak, két olyan versenyző, akikben bőven van erő, és tudás, de úgy tűnik, nem ment minden a tervek szerint, és akkor finoman fogalmaztunk.