Köllő Babett szenzációs dekoltázsa mindent vitt a TikTok videóban

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 28. - 04:47

Gelencsér Timi vendégei beszálltak egy kis TikTok videóba, ami meglehetősen jól sikerült, és Babett rendkívül szexin mozgott ebben az elbűvölő ruhában.

Timi nagy lehetőséget kapott a TV2-től, talán nem túlzás azt állítani, hogy élete legnagyobb lehetősége ez, hiszen ő lett a Dancing with the Stars második évadának egyik műsorvezetője Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna mellett.

Timi a háttérműsort vezetheti, aminek nagy része szintúgy élő, mint maga a show. Ez pedig mindig nagyobb nyomást jelent, de a modell remekül hozta le az első kört, alig volt benne hiba, nagyszerű munkát végzett.

Sokat fejlődött és tanult az egykori szépségkirálynő, aki ezzel bizonyította, hogy ebben is lehet rá számítani. Egyértelműen kinőtte a riporteri szerepet, és készen áll arra, hogy nagyobb feladatokat kapjon a stábtól.

Dancing with the Stars 2: Árpa Attila hatalmasat táncolt, látnod kell (videó)

A háttérműsor ideje alatt Kasza Tibi, Köllő Babett és Tilla értékelt Timivel közösen, és ha már ott voltak, készítettek egy látványos, humoros TikTok videót, amiben mindannyian jól mozogtak, Babett különösen.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.