Íme a Kodak okostelefonja, ami igencsak erős kamerarendszert kapott

Illusztráció
not image

Kulcsár Péter

2021. szeptember 15. - 11:15

Lényegében egy módosított Oppo Find X3 Pro mobiltelefonról van szó, ami 100 megapixel felbontású fényképek elkészítésére képes.

A Sparrow News hírportál lett figyelmes a kínai Weibo közösségi oldalon arra a fotóra, amelyen a jelentős ráncfelvarráson átesett Oppo Find X3 Pro készülék látható teljes mivoltában.

A PEEM00 kódnévvel ellátott modell valójában a Kodak okostelefonja lesz, amellyel a klasszikus, már-már legendás Kodak 35 fényképezőgépnek szeretnének emléket állítani, ezt pedig a kifinomult szenzorokkal érhetik el.

Az egyenként 50-50 megapixeles lencsével ellátott duális kamerájának köszönhetően az Oppo Find X3 tökéletes választásnak bizonyult, hiszen a piacon elérhető egyik legerősebb rendszerről van szó.

Nem ez az első partnerszerződés, amit kötöttek a mobilpiacon, elég csak a Huawei és a Leica, a Nokie és a Zeiss, vagy éppen a nemrégiben hivatalossá vált OnePlus és Hasselblad koprodukciókra gondolni.

Azt egyelőre nem tudni, pontosan mikor dobhatják piacra az új mobilt, ám előreláthatólag az elkövetkező hetekben bejelenthetik az érkezését.

Fotó: Oppo