Dollár
393,44 Ft
Euró
406,56 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
16,277 $

Így ment el Kóbor János, részletek a fájdalmas utolsó órákról

Fotó: Unsplash
not image

Takács Petra

2021. december 8. - 07:03

Felesége, Zsóka szó szerint az utolsó pillanatokig a férje mellett volt, aki rendkívül fontos volt számára, de már csak lélekben lehetnek együtt.

Mindenkit megrázott Kóbor János halála, az egyik legnagyobb zenészlegenda, aki élni akart, imádta az életét, a zenét, és sok terve volt. Egyik kollégája elmondta, nem volt beoltva, így ez is hatással lehetett arra, hogy végül nagyon súlyos állapotba került koronavírus-fertőzöttként.

Rengetegen búcsúztak el tőle a közösségi médián keresztül, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is tisztelettel adózott a legenda emléke előtt. Kóbor majdnem egy hónapon át harcolt a fertőzéssel, ami végül az legyűrte őt, feladta a szervezete a harcot.

Az Omega frontembere valószínűleg semmit nem érzett a fájdalmaiból, mélyaltatásban volt az őt ápoló kórházban. Deme Zsóka végig, az utolsó percekben is ott várakozott a férje mellett, és mindent megtett, amit csak lehetett.

Trunkos András, az Omega menedzsere elmondta, Zsóka rendszeresen járt be a párjához, hétfő reggel pedig szólhattak neki, hogy eljött az idő. „ Zsóka ott volt vele, fogta a kezét, amikor meghalt. Biztos vagyok benne, az, hogy a felesége mindennap bement hozzá, az a támogatás és szeretet, amit kapott, az tartotta őt eddig életben, amiatt tudott küzdeni, harcolni, ám a vírus legyőzte a szervezetét” – idézte a Blikk a menedzser szavait.

Mindenki összetört és megtört a hír hallatán, Kóbor kislánya, Léna is, aki még mindig csak 14 éves. A menedzser a Blikknek adott nyilatkozatában elmondta, ez most egy nagyon nehéz időszak a családnak, és több rajongó is megjelent a háznál, hogy mécsest gyújtsanak.

Noha a család megérti a rajongókat, és hálásak a támogatásukért, arra kérik őket, hogy ne menjenek a házhoz, hagyják őket csendben gyászolni. A legendás énekes 78 éves volt, amikor örök álomra hajtotta a fejét, így már az Omega 60. évfordulós eseményét sem élhette meg, ami jövőre lesz esedékes.

Több nagy álma is volt, amikor meg szeretett volna valósítani, de már csak odafentről figyelheti szeretett családját, a barátait, zenésztársait és az Omegát, ami az élete volt, a nagy főműve.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.