Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Kóbor János zenésztársa azt mondja, a legenda nem hitt a vírusban, nem is volt beoltva

Fotó: Életének 79. évében meghalt Kóbor János Liszt Ferenc-díjas rockénekes, a Kossuth-díjas Omega együttes alapító tagja - tudatta a zenekar a Facebook-oldalán 2021. december 6-án. A felvétel a megalakulásának 55. évfordulóját ünneplő Omega együttes budapesti koncertjén, 2017. december 28-án készült. MTI/Szigetváry Zsolt
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Molnár György Elefánt is összetörten nyilatkozott, aki elárulta, hogy a legenda nagyon makacs volt, nem hitt a vírusban, ezért nem is oltatta be magát.

Elvesztettük az egyik legnagyobb legendát, aki feladta a harcot, nem bírta tovább. Heteken át küzdöttek érte a kórházban, de olyan súlyos volt az állapota, hogy nem tudtak rajta segíteni.

Rengetegen gyászolják Kóbor Jánost, aki imádott élni, és szerette volna, ha a földi pályafutása hosszabb lesz ennél. A Blikk kérdésére Trunkos András, az Omega menedzsere elmondta, koronavírusban és annak következményeiben ment el.

A gitáros Molnár György Elefánt pedig azt nyilatkozta, hogy Kóbor nem volt beoltva, mert nem hitt a vírusban. Már soha nem tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha mindhárom oltását felveszi, mert lehetséges, hogy még mindig élne.

„Hiába volt minden próbálkozás, új tüdőt nem tudtak neki adni. Mecky nagyon makacs volt, nem hitt a vírusban, ezért nem is oltatta be magát. Szomorú vagyok amiatt, hogy így döntött, hiszen most ott van a kislánya, és miatta kellett volna kötelességének érezni, hogy mindent megtegyen. A szívem szakad meg érte” – idézte a Blikk Elefántot.

Megszámlálhatatlan gyászüzenet érkezett Kóbor halála kapcsán, aki hatalmas űrt hagy maga mögött, de örökre emlékezni fognak rá. Kedvese, Zsóka hétfő reggel zokogva telefonált a menedzsernek, aki akkor már tudhatta, nagyon nagy a baj.

Nagyon nehezen viseli, hogy elment a nagy szerelme, folyamatosan csak sír. „Rajongással imádta, annyira szerette, hogy talán néha már túlzottan is rajongott érte, de ez érthető, és sokan vágynának ilyen házasságra.”