Dollár
428,97 Ft
Euró
420,81 Ft
Font
478,31 Ft
Bitcoin
19,483 $

Kiderült, hogy mikor búcsúztatják Kóbor Jánost, bárki leróhatja tiszteletét a misén

Életének 79. évében meghalt Kóbor János Liszt Ferenc-díjas rockénekes, a Kossuth-díjas Omega együttes alapító tagja - tudatta a zenekar a Facebook-oldalán 2021. december 6-án. A felvétel a megalakulásának 55. évfordulóját ünneplõ Omega együttes budapesti koncertjén, 2017. december 28-án készült. MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Takács Petra

2021. december 9. - 14:30

Kiderült az Kóbor János búcsúztatásának időpontja.

A Blikkel Trunkos András osztotta meg, hogy december 17-én a Szent István Bazilikában tartják az Omega frontemberének hivatalos gyászszertartását. A menedzser hozzátette, Frenreisz ­Károly, illetve a rajongói klub vezetője, Gazdag László is beszédet mond majd.

Trunkos szeretné, ha a televízió is közvetítené a hivatalos búcsút, hogy valóban bárki részt vehessen a misén, aki esetleg személyesen nem tudná leróni tiszteletét.

“Sok külföldön élő rajongó szerette ­Meckyt, de nem tudnak Budapestre utazni a szertartásra, viszont szeretnénk, ha ők se maradnának le róla”

– fogalmazott.

Az ATV arról számolt be, hogy Kóbor János hamvait végrendelkezésének megfelelően a Balatonba szórják majd, ott azonban nagy valószínűséggel csak a szűk család jelenhet majd meg.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.