Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Kitüntetésben részesült a Magyar Máltai Szeretetszolgálat

A szíriai háború alatt végzett töretlen és hiánypótló segélymunkájuk elismeréseként kitüntették a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársait a Szíriában található Homsz városában.

...svg content...Fotó: Imolya Patrícia, a Semmelweis Egyetem ötödéves orvostanhallgatója, szekundáns, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntese mentőautót fertőtlenít szolgálata végén a Máltai Szeretetszolgálat fővárosi Batthyány téri mentőállomásán 2021. február 26-án. Harminc éve, 1991. március elsején indult el a kizárólag önkéntesekkel működő Magyar Máltai Szeretetszolgálat Mentőszolgálata. MTI/Szigetváry Zsolt
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Közleményük szerint a világ egyik legrégebbi keresztény közösségének vezetője, Jusszef Abszi melkita görögkatolikus pátriárka a Jeruzsálemi Szent Kereszt Rend nagykeresztjét adományozta Győri-Dani Lajosnak, a szeretetszolgálat ügyvezető alelnökének és Solymári Dánielnek, a szervezet nemzetközi kapcsolatai vezetőjének.

A magyar máltaiak csaknem húsz éve dolgoznak megszakítás nélkül a Közel-Keleten, 2011 óta kifejezetten Szíriára összpontosítva segítő erőforrásaikat – írták. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

A szíriai háború kitörésekor minden erőforrásukat a szíriai területre csoportosították, hogy támogassák a károsultakat és megerősítsék a helyi keresztény közösségeket.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.