Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Rengeteg bókot kap Kiszel Tünde a bikinis szelfije után

Kiszel Tünde is igyekszik élvezni a nagy forróságot, és közben nem feledkezik meg azokról sem, akik várják, hogy tartalmakat osszon meg.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Cool
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Kiszel Tünde népszerű, és ez mindig is így volt, még ha megosztó is a karaktere. Az emberke egy része nem akarja megérteni a személyiségét, és inkább támadja, de szerencsére Tünde mindezt nem veszi magára, és ha kell, odaszól.

A legtöbb esetben azonban hallgat, nem szereti a vitákat, a hangos szavakat, és a lányát, Hunyadi Donatellát pontosan így nevelte. Lassan már 25 ezer követőt számol az Instagramon, és kiváló formában vágott neki a 2024-es nyári szezonnak. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Amikor csak teheti, vízközelben van, mindig is imádta a nyarat, a jó időt. Most, hogy ennyire része az életünknek a közösségi média, Tünde még közelebb érezheti magát a rajongókhoz, azokhoz, akik igazán kíváncsiak rá. Ezúttal egy bikinis fotóval örvendeztette meg a közönségét, akik örültek ennek.

„Nincs szó, ami le tudná írni, mennyire beragyogod szépségeddel, tökéletességeddel azt a környezetet, ahol épp tartózkodsz csodálatos, női szépség és érték képviselője!” – írta az egyik hozzászóló a poszt alatt, aki valószínűleg régóta követi figyelemmel Tünde munkásságát és nagy rajongója.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.