Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Kisó 35 perces edzése garantáltan felpörget (videó)

Fotó: Instagram/Kiss Orsi (Kisó)
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

A híres rádiós műsorvezetőnő igyekszik segíteni másoknak, most egy olyan edzést kínál, melyhez mindössze 35 percre van szükségünk.

Kisó már számtalanszor bizonyította, hogy remek formában van. Valóban tesz azért, hogy többet és többet hozzon ki a formájából. Látható jelei vannak a kemény edzéseinek, nem egy rendkívül vonzó fotó látott már róla napvilágot.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Ezúttal egy 35 perces edzésről számolt be, ami sokak számára megoldást jelenthet. Többeknek nincs idejük 1-2 órákat edzeniük, de a 35 perc még beleférhet a család, a gyerekek és más elfoglaltságok mellett.

„Miért 35 perces egy edzés? Lélektanilag és időben is (munka, tanulás, gyerek mellett) sokkal könnyebben ráveszi magát az ember egy bő fél órás edzésre és összességében hatékonyabb heti 4×35 perc edzés.” – fogalmazott Kisó a posztjában.

„Lényeg, hogy ez a rendszer beépüljön az életedbe. Valamint, ha idővel hosszabb edzésre vágysz, csak előkeresel egy korábbi edzésvideót és folytathatod is a munkát. Miben más ez a Fitt szezON?” – tette fel a kérdést.

Ajándék is jár a programhoz

„A korábbiakhoz képest jóval komplexebb. Egyrészt, minden résztvevő kap ajándékba egy gumiszalagot, amivel még hatékonyabbá és változatosabbá tudom tenni az edzéseket. Másrészt, a rendszeres testmozgás egy dolog, de a kitűzött cél eléréséhez (fogyás, tömegnövelés) a megfelelő táplálkozás elengedhetetlen. A zárt facebook csoport (heti 3 poszt) ebben kíván támogatást, útmutatást nyújtani.”

Hogyan tudom magam formában tartani a 8 hetes program után? A programot követően az edzések 2 hónapig korlátlanul elérhetők lesznek, tehát elölről is el lehet kezdeni, vagy, mindenki összeállíthatja a saját „menüjét”.

„A 8 hetet követően egyből indul majd egy 4 hetes haladó csoport (kettlebell és dumbbell szükséges az edzésekhez, így ezen nyilván olyanok tudnak részt venni, akik rendelkeznek ilyen eszközökkel.) Nyáron szoktam meglepetés-edzéseket tartani (ingyen), illetve kihívásokkal igyekszem motiválni a csapatot. Továbbá lehet velem kommunikálni, szívesen segítek, ha valaki elakad, vagy szintet lépne.”