18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kiskorúval közösült egy pedofil pap, aki táltosként taposással gyógyította híveit

Illusztráció/Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021.április.29 - 22:28

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a perverz pedofil lelkészt, aki egy 16 éves fiúval létesített szexuális kapcsolatot.

Az Adevarul hírportál szerint a romániai Teleorman megyében található Videle városában tevékenykedő 64 éves ortodox pap Bukarest 3. kerületében fajtalankodott a nálánál 48 évvel fiatalabb fiúval.

Az atyát 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték, az egyház képviselője pedig közölte, az ítélethirdetés meghozatala után a papot egészen biztosan elbocsáthatják állásából.

Az áldozat valószínűleg egy nevelőotthon lakója lehet, akit Ene Marin atya némi pénzért cserébe többször is megrontott.

A pedofil papot korábban több fiatal is azzal zsarolta meg, hogy közzéteszik a nekik küldött kompromittáló, meztelen képeket. A lelkész először busás pénzösszeggel próbálta meg lefizetni őket, hogy ne szivárogtassák ki a felvételeket, ám ők tovább fenyegetőztek, ezért a rendőrséghez fordult.

Ene Marin táltosként funkcionált, többen is elhitték róla, hogy képes csodát tenni, meg tudja gyógyítani az embereket, és még jövőbelátó képességekkel is rendelkezik, amelyekből természetesen egyik sem volt igaz.

A gyógyulni vágyókat a földre fektette, miközben ő rájuk állt és részleteket olvasott fel az Evangéliumból, majd tovább taposta a híveket. Az ortodox egyház bár tudott a gyakorlati módszereiről, ám semmit sem tettek ellene, jó pénzért folytathatta sarlatánkodásait.