18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,175 $

Holtan találtak egy kisbabát egy használtruha-gyűjtő konténerben Milánóban

A mentőszolgálatokat egy meg nem nevezett személy értesítette, aki rátalált a kicsire.

Fotó: Unsplash
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egyes helyi források szombaton jelentették, miszerint egy újszülött csecsemő holttestét találták meg pénteken késő este egy használtruha-gyűjtő konténerben Milánóban, egészen pontosan a Città Studi negyedben.

Az ANSA beszámolójából az is kiderül, hogy a mentőszolgálatokat egy meg nem nevezett személy értesítette, aki épp használt ruhákat akart elhelyezni a konténerben, s ekkor találta meg a kislány holttestét. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Sajnálatos mód több hasonló eset is történt az utóbbi időben, ugyanis korábban azzal jelentkezett két személy a nyíregyházi rendőrségen, hogy egy kétéves gyermek holtteste van a kocsi csomagtartójában, az egyéves húga pedig mellette feküdt.

Azóta több információ napvilágot látott az ügyre vonatkozóan, például az, hogy egy igazságügyi orvosszakértő szerint a kisfiú halálát fulladás okozta, a húgát pedig a mentők megfigyelésre kórházba vitték, bár még több kérdés megválaszolatlan maradt.

Míg a derbyshire-i Chesterfieldben karácsony napján brutális módon megkínozta és meggyilkolta csecsemőjét egy házaspár, akik rendszeresen kannabiszt fogyasztottak, ráadásul korábban már el is vették tőlük a kicsit.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.

Így lehet a legkönnyebben sikert elérni egy állásinterjún

Ezek a csillagjegyek nagy esélyekkel indulnak, hiszen olyan tulajdonságokkal bírnak, amelyekkel azonnal előnybe kerülnek. A jó hír, hogy ezeket más is el tudja sajátítani, csak pár dolgot kell észben tartani.